Categories
Herbalife brownies
Laget av vår ernæringseksperter og infusert med lidenskap (pluss litt vanilje), er vår oppskrift på brownies sunn, glutenfri og smaker guddommelig.
Ikke fortell hvor lett den var å lage!
Porsjoner: 1
Steketid: 22 minutter
Ingredienser:
- 1/4 kopp glutenfrie havregryn
- 1/2 ts usukret kakaopulver
- 5 måleskjeer H24 Rebuild Strength Chocolate
- 1 egg
- 1 ss honning
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 2/3 kopp mandelmelk
- 2 ss kokosolje
- 1/2 kopp bringebær til pynt
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 180 °C, og spray en ildfast form (20×20 cm) med formfett.
- Ha havregryn i en blender og kjør denne til havregrynet ligner havremel, bland deretter dette havremelet med H24 Rebuild Strength og kakaopulveret i en bolle.
- Pisk egg, honning, vaniljeekstrakt og mandelmelk i en separat bolle til de er godt blandet sammen, så har du denne blandingen i de tørre ingrediensene.
- Varm kokosoljen i en liten panne over svak varme, rør kontinuerlig til den blir flytende — og rør deretter kokosoljen inn i røren.
- Hell blandingen i den ildfaste formen og dryss bringebær over — stek brownien i 18 til 22 minutter.
- La brownien avkjøles helt før du skjærer den i 12 biter – og nyt!
Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal) | Fett (g) | Karbohydrater (g) | Sukker (g) | Fiber (g) | Protein (g) | |
Per porsjon | 62,9 | 3,25 | 6 | 3 | 1,26 | 3,3 |